Benefietconcert Amader Nir

15
feb
Tijd: 16:00

Shaya van den Berg, samen met haar man Christian geven op zaterdag 15 februari een benefietconcert voor Amader Nir, een opvanghuis voor weeskinderen en slachtoffers van vrouwenhandel.

De Broeders van Taizé, waaronder de Nederlandse broeder Guillaume, zijn verantwoordelijk voor dit opvanghuis in Dhaka, Bangladesh. Het ZWO van de Ontmoetingskerk Heerde ondersteunt deze broeders.

De muzikale medewerking wordt verleend door het Kammerorchester uit Gelsenkirchen o.l.v. Christian van den Berg. Solisten zijn Shaya van den Berg (sopraan), Jos van Deemster (klarinet) en Nina Reddig ( soloviool).Het programma bestaat uit werken van W.A. Mozart, F. Schubert, J.S. Bach, M. Reger en een compositie van Christian van den Berg met teksten van Shaya van den Berg.

Voor de kinderen zijn er spelletjes. In de pauze kunt u koffie met lekkers kopen. Het concert vindt plaats op zaterdag 15 februari om 16.00 uur in de Ontmoetingskerk, Kanaalstraat 21, Heerde. De zaal is open vanaf 15.30. Entree is vrij en een vrijwillige bijdrage voor het opvanghuis is welkom. U bent van harte uitgenodigd.

 
Volg ons op Facebook

Samenkomsten

Wij komen iedere zondag om 09.30 uur samen in de Ontmoetingskerk.
Voor samenkomsten die in de avond plaatsvinden: zie onder diensten.

Adres kerk

Kanaalstraat 21
8181 HT Heerde

 

 

  

0

Winkelwagen