Op woensdag 10 oktober 2018 organiseren Viattence, de PLU en de PG Ontmoetingskerk een informatieavond bedoeld voor allen die geïnteresseerd zijn in het bijstaan van mensen. Deze avond wordt gehouden in de Ontmoetingskerk, Kanaalstraat 21 in Heerde en begint om 19.30 uur (inloop vanaf 19.15 uur).
—————-
Van tijd tot tijd worden we allemaal geconfronteerd met de eindigheid van ons leven. Dat roept veel emoties en vragen op, helemaal als het einde voor onszelf of onze geliefden in zicht komt. Het zou goed zijn om die te delen maar dat blijkt niet gemakkelijk te zijn. We hechten immers allen aan het leven.

Hoe zouden we met elkaar kunnen spreken rond het afscheid van het leven? Waarom zouden we dat eigenlijk doen? En wanneer? Wat kan er dan allemaal voorbijkomen? Wat zijn onze innerlijke weerstanden? Zijn er ook voorbeelden van een mooi afscheid of een moeilijk afscheid en wat leren we daarvan? Allemaal vragen die je bij dit thema kunt stellen.

Het thema wordt ingeleid door Job Smit, geestelijk verzorger bij Viattence. Een medewerker uit de zorg zal verhalen vertellen uit de praktijk van terminale begeleiding. Daarna ligt het accent op onderlinge uitwisseling met het oog op het bijstaan van onze naasten. Aan het einde van de avond willen we graag met u de avond evalueren.

In verband met organisatie en catering is het fijn om te weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen. Daarom willen wij u vragen u aan te melden. Wilt u dat doen vóór 9 oktober a.s.? Aanmelden kan via de mail bij: Job Smit (j.smit@viattence.nl) en Willy Jansen(willyjansen8@gmail.com).

Wij spreken u graag!

Namens de initiatiefgroep,
Willy Jansen en
Willy van de Vlekkert | werkgroep pastoraat PG Ontmoetingskerk
Job Smit | Viattence
Fenny Tiemens | PLUDelen: 

Komende diensten


21
jul

Ochtenddienst

Aanvang:09:30
Voorganger:
Ds. O. Doorn, Nijkerk28
jul

Ochtenddienst

Aanvang:09:30
Voorganger:
Anne Bolhuis 

Volg ons op Facebook

Samenkomsten

Wij komen iedere zondag om 10.00 uur samen in de Ontmoetingskerk.
Voor samenkomsten die in de avond plaatsvinden: zie onder diensten.

Adres kerk

Kanaalstraat 21
8181 HT Heerde

 

 

  

0

Winkelwagen