Voortaan zijn de kerkdiensten live te zien en te beluisteren via www.kerkdienstgemist.nl. Op de website van onze gemeente is bij de diensten inmiddels een knop toegevoegd die u brengt naar de juiste plek. Mensen die altijd via www.kerkomroep.nl de dienst beluisterden kunnen dit tot nader order blijven doen.

Hoe kunt u naar de diensten kijken? Op twee manieren. De eerst manier is om gewoon gebruik te maken van onze website. Bij de diensten staat een knop kijken. Klik en selecteer daarna de dienst. De tweede manier is door rechtstreeks naar www.kerkdienstgemist.nl te gaan, zoek Ontmoetingskerk Heerde. U zult dan alle diensten terugvinden die binnen onze gemeente regulier worden gehouden. Ook de dienst van zondag 5 april is hierop inmiddels terug te zien. Dus zowel ‘live’ op het moment van de dienst of terugkijken / luisteren op een later tijdstip.

Het bestaande systeem dat loopt via www.kerkomroep.nl blijft tot nader order ook nog actief. Via kerkomroep.nl kan alleen worden geluisterd. De kerktelefoon blijft ook nog actief.

De diensten van 29 maart en 5 april jl. zijn – omdat kerkdienstgemist.nl nog niet beschikbaar was – vooraf opgenomen. Ook deze diensten zijn beschikbaar, niet op het nieuwe kanaal maar via YouTube. Zoek dan op OKHeerde en u zult beide uitzendingen kunnen terugvinden.Delen: 

Komende diensten


26
jul

Morgendienst (via kerkdienstgemist.nl of kerkomroep.nl)

Aanvang:09:30
Voorganger:
ds. Leonard van Wijk, Lochem 

02
aug

Morgendienst (via kerkdienstgemist.nl of kerkomroep.nl)

Aanvang:09:30
Voorganger:
Ds. I. Adriaansz, KampenVolg ons op Facebook

Samenkomsten

Wij komen iedere zondag om 09.30 uur samen in de Ontmoetingskerk.
Voor samenkomsten die in de avond plaatsvinden: zie onder diensten.

Adres kerk

Kanaalstraat 21
8181 HT Heerde

 

 

  

0

Winkelwagen