‘Down to Earth’ – filmavond

23
nov
Tijd: 19:30
Locatie: Ontmoetingskerk Heerde

‘Down te Earth’, een bijzondere film bij ons in de Ontmoetingskerk. Een groot succes in de bioscoop en nu op vrijdagavond 23 november a.s., 19.30 uur wordt te zien in de Ontmoetingskerk. Een bijzonder verhaal dat inhaakt op een thema dat binnen onze kerk aandacht heeft: duurzaamheid.

In de film wordt de wereldreis gevolgd van een bedrijfseconoom en zijn gezin. Zij zijn op zoek naar ‘meer’, laten hun luxe leven voor wat het is en nemen een kijkje bij allerlei culturen. De film bekritiseert de consumptiemaatschappij waarin we leven, is een ode aan de natuur en wil ons kijkers inspireren om de verandering die nodig is bij jezelf te laten beginnen. We moeten niet wachten op de grote leiders van de wereld. Het gezin regelde alles zelf: van camerawerk tot de distributie.

Duurzaamheid, een heel actueel onderwerp. Daarom sluit deze film goed aan bij het gemeenteberaad van 31 oktober a.s. dat o.a. gaat over duurzaamheid.

Vanaf 19.15 uur is de zaal open en is er koffie en thee. De film start om 19.30 uur. Na afloop van de film (zo rond 21.00 uur) willen we met elkaar bespreken of een verandering bij jezelf kan beginnen, wat daarvoor nodig is, etc.,etc. Een nagesprek dus onder het genot van koffie/thee.

Van harte welkom!




Samenkomsten

Wij komen iedere zondag samen in de Ontmoetingskerk.
U kunt de diensten ook rechtstreeks volgen.
Ga naar 'Diensten' en klik op 'Kijken'.

Adres kerk

Ontmoetingskerk
Kanaalstraat 21
8181 HT Heerde

 

 

  

0

Je winkelwagen