4 april 2020

Meeleven
Omdat we elkaar in ze deze nauwelijks meer ontmoeten, hebben we besloten om regelmatig een Nieuwsbrief te sturen. We doen het liefst per mail, maar we hebben niet van iedereen een mailadres.
Dus, indien u een papieren versie heeft gekregen maar u heeft wel mailadres, wilt u dit adres dan doorgeven aan: ledenadministratie@okheerde.nl.

Heeft u soms iets wat u graag zou willen delen met andere gemeenteleden, dan kunt u dit doorgeven aan Gesien IJzerman (meldpost@okheerde.nl) of aan Fredie van Holst (fredievanholst@live.nl).

18 maart 2020, 17.00
——————————————————————————————
www.nietalleen.nl
Ik zoek hulp
Ondanks het coronavirus (COVID-19), staan we voor je klaar. Overal in Nederland zetten talloze lokale organisaties en kerken zich in voor mensen die hulp kunnen gebruiken. Praktische hulp nodig? Een luisterend oor? Je bent #nietalleen.

Zo werkt het:
Bel met ons nummer: 0800-1322 
* maandag t/m donderdag: van 09.00 – 21.00 uur 
* vrijdag: van 09.00 – 16.00 uur 
– Een lokale organisatie of kerk zal je zo snel mogelijk benaderen om je te helpen. 

Het geplande gemeenteberaad op woensdag 24 maart a.s. gaat niet door.

12 maart/4 april 2020
Online kerkdiensten
De Ontmoetingskerk Heerde sluit zich aan bij het advies van de rijksoverheid en de Protestantse Kerk Nederland. Dit betekent dat er voorlopig géén normale kerkdiensten zijn.
Kijk onder het tabblad Diensten voor online luisteren.

Vanaf 10 april is de kerkdienst vanuit de Ontmoetingskerk te beluisteren via kerkdienstgemist.nl ‘live’. Ook kerkomroep.nl blijft aangesloten, zodat de kerkradioluisteraars gewoon kunnen blijven luisteren zoals ze gewend zijn.

Van: Protestantse Kerk Nederland, 12 maart 2020

Gezien de maatregelen vanuit de overheid (donderdag 12 maart 15.15 uur) raden wij gemeenten aan om alle bijeenkomsten met meer dan 100 mensen af te gelasten. Ook als dat om kerkdiensten gaat. Deze maatregel geldt tot en met 31 maart 2020. Op zondag 15 maart wordt op NPO2 om 9.30 uur een korte meditatie door ds. René de Reuver vanuit de kapel van de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk uitgezonden. Dit ter vervanging van de kerkdiensten die zondag niet door gaan. Deze uitzending wordt verzorgd door de EO.

Allereerst raden wij u aan om de informatie van de Rijksoverheid en het RIVM te lezen en op basis daarvan uw eigen afwegingen te maken: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19

Voor de regionale situatie kunt u de site van de GGD in uw regio bekijken: https://www.ggd.nl/Delen: 


Volg ons op Facebook

Samenkomsten

Wij komen iedere zondag om 09.30 uur samen in de Ontmoetingskerk.
Voor samenkomsten die in de avond plaatsvinden: zie onder diensten.

Adres kerk

Kanaalstraat 21
8181 HT Heerde

 

 

  

0

Winkelwagen